Egel

SAM_0488Op de achterkant van het plaatje dat ik gebruikte voor de konijnenstempel, stond een egeltje, dat ik vervolgens ook nog na-gutste. Het was een mooi projectje om weer eens nieuw materiaal te testen, namelijk het grijze lino dat Karen me stuurde. Het spul zit in de hoek van het groene Adigraf en het witgrijze Essdee, qua ‘plastic’ gehalte, taaiheid, gladheid en dunheid, is mijn indruk. Makkelijker dan Essdee, moeilijker dan Adigraf, zou ik zeggen. Ook weer heel leuk om te proberen, maar geen blijvertje, al is het maar omdat ik het moeilijk vond om de potloodlijnen goed te onderscheiden op dat grijs tijdens het gutsen. Wel vond ik het aardig om te zien hoe de gegutste delen ‘oplichten’, waardoor je goed ziet waar je hebt gewerkt.

egelstempel1

 

egelstempel2

 

egelstempel3

Dit bericht is geplaatst in stempels met de tags , , , . Bookmark de permalink.

3 Responses to Egel

  1. Karen schreef:

    Het is een erg grappig egeltje geworden! Ja, het materiaal is idd wat steviger. Leuk om weer eens wat anders geprobeerd te hebben, maar zoals ik al op jouw commentaar bij mijn uitprobeersel reageerde: er gaat wat mij betreft nog even niks boven speedy carve.

    • Ilse schreef:

      Met je eens, Speedycarve werkt het fijnst! Vamwege de prijs gebruik ik het wel spaarzamer -doe al een hele tijd met mijn voorraad, ook omdat ik het zo leuk vind om andere materialen uit te proberen (ik heb een voorraad van van alles voor eeuwen 🙂 inmiddels)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.