Hoe en ra, een weggeef!

stempelgebakje

Een kleine give away (in goed Hollandsch een weggeef genoemd) ter ere van het 1-jarig bestaan van Stampij’s stempelblog! Ik guts een taartje of gebakje, naar eigen keuze, voor degene die hier voor aanstaande zondag een berichtje achterlaat en me de leukste cadeautip geeft voor iemand-die-alles-al-heeft!

The Stampij-blog celebrates its first anniversary -time for a give-away! Anyone who comes up before Sunday with the best suggestion for a present you can give to a person who has it all, will win a stamp made by me! It will be a (cup)cake- or piestamp, it will be your choice.

P1070483

PS Hou Stampij morgen in de gaten, voor de aankondiging van een bijzondere workshop!

Dit bericht is geplaatst in stempels met de tags , , , . Bookmark de permalink.

5 Responses to Hoe en ra, een weggeef!

 1. Karen schreef:

  leuk, ik doe graag mee! Proficiat 🙂

 2. Wanda schreef:

  Ik geloof dat ik mn reactie kwijt ben.. Ik had je bedankt voor de inspiratie die je geeft door je blog, dat ik je an een tijdje volg en dat je een mooie stempel kunt maken als kadootje, of een plek in een workshop kunt geven, of een lekker-met-elkaar-uit-eten-bon!

  Groet, Wanda

  • Ilse schreef:

   Hallo Wanda,
   Amper concurrentie en dan ook nog als enige een cadeausuggestie….jij bent mijn eerlijke winnaar :). Laat maar weten wat voor soort gebakje, taartje of cakeje je graag wil, dan ga ik voor je aan de slag! En dank je wel voor je leuke complimenten!

 3. Wanda schreef:

  Hoi, wat een geweldige site heb je en wat een prachtige kunstzinnige stempels maak je! Ik zou wel weten waar ik blij mee zou zijn om te krijgen, een plek in een workshop of een gepersoonlijkte stempel! Als iemand alles al heeft (ik niet hoor!) , dan heeft hij of zij dat nog zeker niet!
  Ik heb net voor mijn verjaardag een gutsset gekregen en ben al helemaal hooked aan stempels maken. Jammer dat Eindhoven te ver weg is voor mij, voor je ongetwijfeld geweldige workshop!

  Groet, Wanda, o ja en ik doe graag mee met je giveaway!

 4. Karen schreef:

  Een jaar alweer! Het lijkt wel of we al een eeuwigheid bezig zijn ;). Nou ben ik voor mijn gevoel juist al een eeuwigheid niet meer bezig… Heb deze week geprobeerd weer een eerste stempel te maken. Is niet helemaal gelukt. Behalve ikzelf gutste het zweet trouwens ook… Heb niet de juiste verlichting om de details goed te kunnen zien merk ik. Hoop snel iets te kunnen plaatsen. Ondertussen: lekker doorgutsen, ik zie weer leuke dingen op je website. Óp naar het volgende blogjaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.