Obsessie -vervolg

De kleine weggeef van een tijdje geleden leidde (onbedoeld maar wel heel leuk) tot een kleine uitruil over en weer van stempelrubber -en zo belandde er een stuk groen Adigraf op mijn deurmat. Grappig om uit te proberen: het is heel dun, wat meer ‘plastic’ in mijn beleving dan Speedy Carve, maar ook goedkoper. Ik gutste er een Nederlandje uit. En een pijltje. Om er iets mee op enveloppen te doen. Denk ik.

P1070016

P1070019

Dit bericht is geplaatst in stempels met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

17 Responses to Obsessie -vervolg

 1. Leuk gedaan! En perfecte stempel voor postcrossers uit Nederland!

 2. karen schreef:

  Leuk! En als postcrosser zeg ik nog eens: leuk! Als ‘stempelaar’ ben ik benieuwd: bevalt het materiaal wel?

 3. Als je ook een stukje wilt proberen, Karen? Ik kan je wat toesturen!
  En ben ook aan het postcrossen, mijn eerste kaart is onderweg. Ik helemaal klaar om mijn stempels te gebruiken. Is mij. Eerste bestemming een persoon die aangaf niet van intage en handmade kaarten te houden, hahaha
  Heb toen maar een Amsterdam kaart gekocht en er op achterkant toch een mooie stempel geplant 🙂
  En vandaar dat ik deze stempel van Ilse inderdaad wel van toepassing vind!

  • Ilse schreef:

   Eigenlijk zou er een handgemaaktekaartenpostcrossing moeten komen -met enkel mensen die zulke kaarten willen sturen en krijgen :).

  • karen schreef:

   Heel veel mensen zetten idd in hun profiel dat ze geen handgemaakte kaart willen krijgen. Ik gebruik mijn stempels dus ook vooral om de achterkant mee te bewerken 🙂 Leuk dat je eerste kaart onderweg is.

   • karen schreef:

    oh ja, en ik zou graag een stukje uitproberen! heb alleen niks als tegenruil… (ik kan je natuurlijk een zelfgemaakt kaartje terugsturen 😉 )

    • Goed idee!! Ik ben vereerd als ik een madame r. Zou mogen ontvangen, zij is fantastisch en ik heb een ‘vrouwenhoekje’ in mijn hal waar allemaal dingen met vrouwenportretjes verzameld zijn. En mail me even je adres, dan stuur ik je een stukje (srijs[at]xs4all.nl)

   • Ilse schreef:

    Ik geloof dat ik daarom ook weer afhaakte..ik kreeg alleen van die toeristenkaarten (om te krijgen uit verre vreemden oorden was wel weer leuk), en kreeg de indruk dat de meesten ook het liefst zoiets zouden willen ontvangen :). Op de een of andere manier zakte mijn enthousiasme voor dit verder hartstikke leuke systeem in elkaar!

    • Karen schreef:

     Ik heb in mijn profiel een wensenlijstje staan en daar komt het toch wel vaak bij in de buurt. Tja, niet altijd, maar dan vind ik het wel weer leuk dat zo’n kaart dan een hele reis heeft gemaakt…

 4. Excuus voor de taalfouten, nog niet helemaal gewend aan de i pad 😉

 5. Judith schreef:

  Goede stempel!

 6. Bernardine schreef:

  Een Nederlandje staat – als postcrosser – ook nog op mijn stempelmaaklijstje [ook leuk voor scrabble, wordfeud zal het woord vast niet toestaan ;-)]. Ik maak namelijk ook altijd een knutsel van de hele kaart 😉
  Leuk dat groene spul, waar is dat te koop?

 7. Ik moet bekennen dat ik het toegestuurde stukje Esdee klaarblijkelijk al kende!
  Hoe suf, ik heb zelf ooit eens een lading soft lino gekocht, alleen dat was niet onder de naam Esdee. Dus…ik dacht dat dit weer ander materiaal was. Maar het blijkt helemaal hetzelfde, zelfs de geur.
  En ik heb er een paar dingen mee gemaakt: http://salutstefanie.blogspot.nl/2012/09/m-r-m-r-s.html?m=0
  http://salutstefanie.blogspot.nl/2012/10/h-p-p-y-b-i-r-t-h-d-y-m-i-l-n.html?m=0
  Op zich best strakke stempels mee te maken (zeker als je lijnenwerk erin hebt) maar heel andere manier van werken. Het uitschieten en wegvagen van de tekening herken ik. Ook heb ik eens de fohn erop gezet omdat het warm nog makkelijker zou snijden. Is waar, maar het gaat er ook van ‘zweten’. En ik kan me herinneren dat niet elke stempelinkt even goed pakt door dat vettige van het materiaal. Anyways:
  een mooie aanvulling cq afwisseling, maar mijn favoriet blijft de roze Speedy Carve. :>)

  • Ilse schreef:

   Ja, ik had al het idee dat het rondje dat ik bij jou had gebruikt van een vergelijkbaar spul was, was ik ook al weer vergeten :). Nou ja, we weten weer dat soft lino niet zo lekker is als het klinkt!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.